Вікно Velux GGU_008230 для пасивного будинку

Velux
58570,00
грн.

Мансардні (дахові) вікна Велюкс (Velux) для пасивного будинку сертифіковані Інститутом Passivhaus в класі А за найкращими цінами у вже сьогодні в Україні!


Коротке відео


Мансардні вікна VELUX для сонячного будинку GGU сертифіковані в класі А для будівельних конструкцій пасивного будинку в регіонах з холодним кліматом. Вікно, що складається із зовнішнього потрійного склопакета в поєднанні з додатковим внутрішнім подвійним склопакетом, забезпечує надзвичайно низьке споживання енергії з коефіцієнтом U лише 0,51 Вт/(м2K).


VELUX представив GGU 008230, який ідеально підходить для ситуацій, коли потрібні будівельні компоненти, сертифіковані пасивним будинком. Це перше і єдине дахове вікно на ринку, сертифіковане для будівельних конструкцій пасивного будинку в регіонах з холодним кліматом.

Це дахове вікно складається з удосконаленого потрійного зовнішнього скла та додаткового внутрішнього подвійного скла, що забезпечує чудову теплоізоляцію. Тому ви відчуєте тепліший дім і менші рахунки за електроенергію. Склопакети GGU 008230 розроблені спеціально для конструкцій пасивного будинку.


Саме дахове вікно має Uw 0,51 Вт/(м2К) (EN ISO 12567-2), що є найкращим на ринку. Мансардне вікно живиться сонцем. Для підвищення комфорту можна додати жалюзі або маркізи, що працюють від сонячних батарей. Наша унікальна панель керування з сенсорним екраном дозволяє вам керувати повним рішенням у зручний та інтуїтивно зрозумілий спосіб.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ