Конструкційні термороз'єми для виступаючих архітектурних конструкцій

Schöck
9990,00
грн.
Schöck Isokorb® являє собою несучий теплоізоляційний елемент, який термічно відсікає балкони та інші архітектурні елементи, що виступають від теплового контуру будівлі, ізолюючи з'єднання і усуваючи тим самим містки холоду в найкритичніших місцях огороджуючих конструкцій.

Коротке відео: Schöck Isokorb® - вирішення проблеми теплових містків

Schöck Isokorb® - ізоляція на найвищому рівні. Містки холоду, що виникають у місцях приєднання консольних конструкцій, часто стають причиною підвищеної втрати тепла, вологих стін та розповсюдження цвілі. Несучі теплоізоляційні елементи Schöck мінімізують кількість містків холоду, запобігають тим самим пошкодженню будівельних конструкцій та розширюють можливості проектування.

Увага! Ціна за одиницю вказана орієнтовно (з ПДВ та доставкою в Україну з Німеччини на об'єкт будівництва) і залежить від низки факторів: типу та кількості елементів, навантажень, товщини ізоляційного шару тощо. Товар поставляється тільки на замовлення.


ЗАСТОСУВАННЯ:
Schöck Isokorb® може застосовуватися в будь-яких будинках, що мають виступаючі конструкції (балкони, лоджії, парапети). Це можуть бути житлові будинки або адміністративні будинки, школи, музеї, спортивні споруди тощо. Конструкції будівель можуть бути залізобетонними або залізними.

Рішення для енергоефективного фасаду Schöck Isokorb® забезпечує одночасно термічне відділення таких конструкцій як балкони, козирки, парапети від внутрішніх конструкцій будівлі та забезпечує надійне кріплення цих конструкцій з повною передачею зусиль на каркас будівлі.

Широка лінійка елементів Schöck Isokorb® дозволяє усунути місток холоду в найрізноманітніших конструкціях, таких як примикання бетону до бетону, бетону до сталі та сталі до сталі.

ВОГНЕСТІЙКІСТЬ:
Елементи Schöck Isokorb® комплектуються спеціальними вогнетривкими пластинами та протипожежними манжетами. Ці елементи мають клас вогнестійкості до REI120.

ТИПИ ПРОДУКЦІЇ
Schöck Isokorb® T – несучий теплоізоляційний елемент із товщиною теплоізоляційного шару 80 мм
Schöck Isokorb® XT – несучий теплоізоляційний елемент із товщиною теплоізоляційного шару 120 мм
Schöck Isokorb® T тип SK - теплоізоляційні елементи для кріплення консольних сталевих конструкцій та сталевих конструкцій на опорах до залізобетону
Schöck Isokorb® T тип S - несучий теплоізоляційний елемент для приєднання зовнішніх сталевих конструкцій до каркасу будівлі (сталь/сталь)

ПЕРЕВАГИ Schöck Isokorb®
Елементи Schöck Isokorb®, являють собою теплотехнічно та статично оптимізовану конструкцію (мінімальний поперечний переріз арматурних стрижнів, оптимальна несуча здатність та застосування спеціальних теплоізолюючих матеріалів), що забезпечує ефективну ізоляцію балконів, консолей та архітектурних деталей.
З елементами Schöck Isokorb®, що мають стандартну несучу здатність, можна досягти зменшення теплопровідності у вузлі з'єднання приблизно на 90% порівняно з неізольованими стиками.

Економічна користь
В області містків холоду виникають підвищені втрати, тому для підтримки постійної комфортної температури в приміщеннях потрібна більша кількість енергії для опалення. Наявність містків холоду може спричинити підвищення витрати енергії на опалення приміщень.

Комфортність
Наскрізне бетонування та метод «перфорації» призводять до того, що температура на внутрішній поверхні стін та перекриттів залишається низькою. Застосування елементів Schöck Isokorb® забезпечує стабільно високу температуру внутрішньої поверхні, необхідну для комфортних умов перебування у приміщенні.
Користь для здоров'я

Утворення цвілевого грибка може призвести до різних, шкідливих для здоров'я, наслідків, таких як запалення дихальних шляхів, проблеми зі шкірою, головний біль, ревматизм, а у дітей може стати причиною запалення середнього вуха та пневмонії. З Schöck Isokorb® можна запобігти випаданню конденсату і разом з тим - утворенню цвілевого грибка.

Відповідність вимогам завтрашнього дня
Продукт Schöck Isokorb® є інноваційним, з ним Ви робите надійні інвестиції у майбутнє. Завдяки тривалому життєвому циклу будівлі, яка зводиться сьогодні, особливо важливо, щоб вона відповідала вимогам, які будуть пред'явлені пізніше. У зв'язку зі зростанням цін на енергоносії та економією ресурсів стає все більш важливим скорочення потреби в тепловій енергії у житловому будівництві. Оскільки ми пропонуємо будівельні рішення, що відповідають дедалі більшим вимогам майбутнього до теплозахисту, їх можна вже сьогодні сміливо назвати стандартом завтрашнього дня.

Програма сертифікації LEED
З використанням Schöck Isokorb® зменшуються витрати на опалення, скорочуються викиди СО2 і цим виявляється необхідна увага до навколишнього середовища. Це точно відповідає основним цілям і принципам програми сертифікації LEED.
Schöck Isokorb®, згідно з сертифікацією LEED, відноситься до категорії інноваційних продуктів, що підвищує його рангову позицію у висновку LEED.

ПОСТАВКА:
Елементи Schöck Isokorb® поставляються прямо з Німеччини на будмайданчик повністю готовими до монтажу. Постачання відбувається на дерев'яних палетах, вироби надійно захищені спеціальним пакувальним матеріалом.

ТРАНСПОРТУВАННЯ:
в оригінальній упаковці компанії-виробника усіма видами критих транспортних в засобів.
ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ