Теплоізоляційний профіль 120x85x1175мм високої щільності та пластичності

Meesenburg
1575,00
грн.
Один з трьох компонентів випробуваної системи для виносного монтажу вікон і дверей в зону утеплювача - Тріотерм (blaugelb® Triotherm+). Цей високоміцний несучій профіль легко, швидко та ідеально інтегрується в площину ізоляції фасаду. Переносить всі навантаження на корпус будівлі і не деформується. У повному комплексі системи (Профіль + Гібридний полімер + Тубро-гвинт) забезпечує надійне енергозбереження і довговічну герметизацію.

МАТЕРІАЛ: надміцний конструкційний спінений полістирол (EPS) високого розтягу і міцності на вигин

РОЗМІРИ (вис*шир*довж):120x85x1175 мм

КІЛЬКІСТЬ в упаковці: 6 шт.

ЩІЛЬНІСТЬ: ≥ 200 кг/м³

МІЦНІСТЬ НА СТИСК DIN EN 13163:2015-04:
СS10 ≥ 2.500 кПа
CS2 ≥ 1.100 кПа

ВОГНЕСТІЙКІСТЬ DIN EN 13501-1: клас E

ТЕПЛОПРОВІДНІСТЬ DIN EN 12667: λ = 0,040 W/m*K

ЗАСТОСУВАННЯ:
Зони віконних та дверних отворів: для формування теплих укосів огороджувальної конструкції (стін будови) в ізоляційному шарі фасаду, як несуча, розмірно стабільна монтажна поверхня. Винос вікон / дверей в зону утеплювача

ІСТОТНА ВІДМІННІСТЬ:
• постійно висока стабільність розмірів і форми завжди утворює рівну поверхню для герметизації з’єднувальних швів будівельних елементів відповідно до норм
• завдяки малій вазі та компактним розмірам не мають собі рівних в швидкості установки (невелика кількість робочих операцій)
• безвідходне з’єднання профілів дає монтажнику явні переваги завдяки формованій зручній конструкції типу «ластівчин хвіст»
• легка обробка/ розпил лобзиковою або торцевою пилкою, точний розкрій без пилу

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ