Книга: Пасивний дім. Будівлі майбутнього

1000,00
грн.
Автори: Ендхардт M., Фаріон Т.
Мова: російська (у перекладі з німецької)
Видання: 2020 рік
Обкладинка: м'яка
Формат: 160х280 мм, 152 сторінки
Реклама та продаж видання: з дозволу партнерів "Проєкт "Пасивний дім Україна".

Про важливість енергоефективного будівництва сьогодні знають всі. Але бар'єри, які все ще існують при будівництві пасивних будинків, бувають просто неймовірними. Залишається тільки дивуватися тому, що актуальні знання і технології так мало використовуються сьогодні в проектуванні і будівництві нових будівель. І це стосується не тільки питань енергозбереження та здоров'я, а й якісного виконання будівельних робіт, а також рентабельності довгострокових інвестицій в будівництво.

У Німеччині громадські організації, міські управління і адміністративні органи вже зіткнулися з проблемами зміни клімату та парникового ефекту, які прямо відображаються на витратах на обслуговування будівель, що знаходяться на бюджеті. В епоху постійного дефіциту бюджетних коштів необхідно приймати зважені і відповідальні рішення при проведенні реконструкції, а особливо перед будівництвом нових будівель громадського призначення. Тому на сьогоднішній день неможливо обійтися без стандарту пасивного будинку.

Архітектор Мартін Ендхардт займається проектуванням і будівництвом пасивних будинків вже протягом більше двадцяти років. За цей час він побудував більше 50 індивідуальних житлових будинків в пасивному стандарті, не обмежуючи при цьому замовників ні вибором форми будівлі, ні будівельними матеріалами. У 1998 році архітектурна майстерня Ендхардта побудувала перший пасивний будинок в Баварії, показавши на своєму власному прикладі, що пасивний будинок - це не міф, а реальність.

Спираючись на свій багаторічний практичний досвід Мартін Ендхардт і його колеги вперше діляться своїми знаннями з читачами з СНД. Так як поширення стандарту пасивний будинок відбувається найстрімкіше при наявності прикладів з сектора будівель громадського призначення, то і перша книга, перекладена на російську мову, присвячена саме цьому виду забудови.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ